Najnovšie recenzie zo sekcie Žehliace dosky
- Široká doska
- Ľahšie žehlenie vďaka povrchu
- Až komické uchytenie nosnej časti a dosky. Pri druhom použití sa to celé rozpadlo.
- oproti úzkej doske na tejto širokej žehlenie je rýchlejšie + vychytávka na dlhé prádlo je bezchybná
- stabilná doska
- oproti úzkej doske po zložení je vyšší a aj ťažší, ale to je samozrejmé
- je potrebné si dokúpiť metalický poťah
V porovnaní s obyčajnou úzkou doskou, táto po dokúpeni metalického poťahu nemá chybu :)
- Kvalita, zodpovedá mojim potrebam
- Veľká žehliaca plocha, parádna stabilita, rýchlo ne nej ožehlím, nemám starosti s káblom od žehličky. Veľmi dobre vymyslený produkt.
- Kvalita tovaru
- objednaný tovar splnil moje očakávania
- Vysoká
- Pri žehlení netancuje po podlahe
- Vhodná pre parný generátor
- Stabilná
- Pevná konštrukcia
- Výškovo sa dá nastaviť dosť.
- Ľahké a rýchlejšie žehlenie
- Kvalitne prevedenie
- Stojan na žehličku sa dá umiestniť kdekoľvek na doske
- Prišlo my to v zlom stave
- Tieto žehliace dosky poloprofesionalne,pre krajčírky a pod.
- Mam tento tovar prvy krat a som spokojna
- výškové nastavenie až na 98 cm
- ľahké skladanie
- dobrá kvalita
- keď sa doska nastaví na 98 cm výšku (max.) tak sa trasie a pohojdáva, nie je v tejto výške úplne stabilná
- velká žehiaca plocha
- vysoká stabilita
- nezistil som
kvalitný výrobok za veľmi slušnú cenu
Produkt prišiel poškodený- plast ktorý má držať “tyčku” pridŕžajúcu šnúru bol zlomený - čomu sa pri jeho hrúbke ani nečudujem.
- tovar som dostala poškodený,po telefonnom dohovore som poslala fotografiu tovaru a poslala na reklamáciu.dostala som odpoved .že do 4dní sa mi ozvú.až dnes som dostala mail aby som tovar vrátila alebo dostanem poukaz na 5 eu.já som už dochodkyna neviem ako sa tovar vracia ale som si ho zato objednala že ho potrebujem a ten náhradný diel t.č.nemôžem nikde zohnat.to by bolo pre mna jediné riešenie-poslať mi ten chranič na podstavec ako to je na fotografii.za porozumenie vopred dakujem.
mne vyhovuje, spokojnosť
- Cena primeraná kvalite.
- Kvalitne spracovanie
- Veľká plocha na žehlenie a odkladací priestor na žehličku.
- veľká spokojnosť, nastaviteľnosť, dobrá šírka 38 cm
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »