Najnovšie recenzie zo sekcie Žehliace dosky
spokojnosť
žehliaca doska je stabilná, výška sa dá nadstaviť bez problémov, dobre sa na nej žehlí
celková spokojnosť
veľmi spokojný
- nakolko mám velký Philips parný generator prijal by som trošku vačšiu odkladaciu plochu.
Som velmi spokojný s výrobkom .
- velmi jednoduche nasadenie
Dostatocne velka na pohodlne zehlenie.
Zehliace dosky od Leifheit su naozaj vyborne. Zehliaca plocha je z nejakeho plastu, ktory je perforovany a dobre odvadza paru aj teplo. Tuto dosku nemusim kazde 2 roky vyhadzovat kvoli hrdzi ako sa mi stavalo u beznych kovovych dosiek. Predchadzajucu dosku od Leifheit som mal 8 rokov, ale odtrhol sa zvar na jednej nohe. Inac je aj ta stara doska stale v poriadku a nemenil by som ju. Este ju skusim dat opravit.
Super velka odkladacia plocha aj na zehliacu stanicu plus
vesiacik na kosele na odkladacej ploche, ktory tiez potesi.
Svokra je zatiaľ spokojná.
- ľahká
- dobrá manipulácia
- prádlo sa na nej žehlí veľmi dobre a hlavne ťýchlo
- nastavenie výšky až do 98 cm veľká výhoda
- výškové nastavenie - vhodné aj pre vyšších ľudí
- šírka dosky
priestranná, výškovo nastaviteľná, široká žehliaca doska s káblom, vodiacou anténou a výborným poťahom. ľahko sa rozkladá, je stabilná, pri žehlení sa nekýve. jedine mi na nej chýbajú kolieska, aby som si ju vedela ľahšie presunúť. každopádne odporúčam
- stabilita
- poťah
- trochu zašpinený poťah hnedými bodkami, dúfam, že doska je naozaj nepoužitá
Doska je celkom OK, mohla by mať lepšiu stabilitu (tá, ktorú sme používali doteraz, bola stabilnejšia). Čo ma však úplne sklamalo, bolo, že sme dostali chybný kus, kde zásuvka bola len priložená a nebola na doske upevnená. Všimla som si, že má zdeformované plastové úchyty. Keď som ju chcela upevniť, nešlo to, kovové časti na doske boli mierne ohnuté. Pochopila som, že sa už niekto pokúšal tú zásuvku upevniť a tým došlo k zdeformovaniu. Namiesto toho, aby daný kus vo výrobe vyradili, priložili kábel a zabalili. Keďže dosku potrebujem a žehliť sa na nej dá, neposlala som ju na reklamáciu a pokúsime sa ju opraviť doma.
- Super stabilná doska
- pevná konštrukcia, veľká žehliaca plocha
Žehliaca doska je stabilná, široká a odolná voči rôznym poškodeniam. Dá sa ľahko skladať aj rozkladať. Zdá sa mi ťažšia ako niektoré podobné produkty. Výhodou väčšej hmotnosti je lepšia stabilita, nevýhodou väčšia námaha pri prenášaní.
Dobry vyrobok
- mám len dobré skúsenosti
- Žehliaca doska á pre mňa vyhovujúce rozmery, výhodou je pripojenie dosky na elektrickú sieť. Som veľmi spokojná s tovarom.
Doska je nestabilná, jednu nožičku som musela o 1 cm vypodložiť aby sa nekývala. Poškodený obal a poťah od plesne.
Výhoda je ľahká.
Slabá stabilita, poťah s úplne iným vzorom-farebnými bodkami, pri reklamovaní, obchod odkazuje na to, že obrázok je len ilustračný
Doska je v hodnote tak 10e, vrátili mi peniaze,
Aj to vrátenie je komplikované, kedže nám v Trnave predajňu zrušili a najbližšia je v Senci
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »