Najnovšie recenzie zo sekcie Žehliace dosky
Leifheit 72588 AirBoard Premium M Plus NF
Anonym
Pridané: 27. mája 2024
(naposledy upravené 27. mája 2024)
- Ziandna komunikacia z ich strany, email prisiel ze je tovar nedostupny pritom na stranke uvadzaju skladom 1 ks, ziadna komunikacia, telefon nedvihaju na email neodpisuju, som zvedavy ako tento nakup dopadne, v najhorshop pripade sa obratim na Slovensku obchodnu inspekciu nech s nimi urobia poriadky.
- Tenký molytan
- ľahký
- skladný
- funkčný - rýchle žehlenie, odraz tepla od poťahu dosky
- Šírka zehliacej dosky
- Možnosť zapojenia do elektriky
- Krásny poťah na doske
- Veľkosť plochy dosky
- Je to kvalitnejšie vyžehlené a za kratší čas
- Super žehliaca doska. Vyzerá veľmi kvalitne. Má veľmi pekný poťah. Cena bola vynikajúca a dodanie rýchle. Som veľmi spokojná s nákupom. Ďakujem Vám veľmi pekne.
Zatiaľ je pevný ako píšu
- dostatocne velka zehliaca plocha
- spracovanie dosky - pevna, rovna, porovita
- antenka na kabel a odkladaci priestor na dosku su prijemne bonusy
Pekná, stabilná veľká žehliaca plocha.
Vynikajuca profi doska
Leifheit produkty sú veľmi kvalitné, preto ich odporúčam každému, kto ich nepozná.
- dostatočne široká
- relatívne stabilná
- z priloženej zástrčky sa sypali kúsky plastu, bola rozlámaná a trčali z nej odizolované drôty
- nevadí, aj tak ju nikdy nepoužijem
- Žiadna
- Doska vôbec nie je rovná, normálne koryto. Taktiež sa kníše, slabá stabilita. Nekvalitné spravovanie. Dosku som vrátila a kúpila si zo značky Leifheit. Je to sto a jedno.
Vysoká kvalita. Hneď som ju vyskúšala. Topka. Dlho som hľadala v obchodoch, ale takuto veľkú, masívnu,pevnú som fakt nevedela zohnať. Ďakujem pekne.
- nenáročný na pracovný priestor
- ľahký a skladný
- štedrá žehliaca plocha
- ľahká
- pevná
- prídavná zástrčka umožňuje umiestniť dosku kdekoľvek
Pekný, kvalitný
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »