Najnovšie recenzie zo sekcie Žehliace dosky
- Pekna a pomerne stabilny zehliaca doska
- Je lahka
- Dost siroka cast na zehlenie
- Pre mna sa s nou dist tazko manipuluje ked sa ju snazim poskladat
- Trosku mi trvalo zvyknut si na system ako sa “zamkne” ked ju odkladam
Zehliaca doska splnila moje ocakavania, odporucam
stabilita, funkcnost, prakticnost
dobrá cena a kvalita
po 35 rokoch som si kúpila novú žehliacu dosku, žehlenie milujem a táto doska je super
- Spokojnosť
- Veľká, pevná, ľahká
- Je to normalna zehliaca doska, ktora urcite posluzu dlhe roky :)
- Je lahko skladovatelna
- Nie je to pekna farba
- Stabilné
- Široká
- Dobre výškovo nastaviteľné
- Tenký poťah
- Tenká výplň pod poťahom
Stabilné, dobrý poťah na žehličku, ale je to priesvitné. Mohol by to byť hrubšie, aj výplň pod poťahom.
S produktom sme spokojní, dobre sa na tejto doske žehlí.
- kúpila som takúto dosku na skúšku. za tú cenu je dobrá. trošku labilná, ale dá sa s tým žiť. keď sa jej niečo stane a pominie sa, tak viem, že takúto si kúpim znova, len už trošku kvalitnejšiu. na test táto úplne stačí :D
- stabilna žehliaca doska
- tovar som vrátil
- tovar prišiel poškodený
- peniaze mi prídu na účet,ale neviem kedy
žehliaca doska je dobre navrhnuta,z kvalitných materialov,ale zbúchali ju asi niekde v továrni,kde nemajú výstupnú kontrolu
- Miesto na odloženie vecí pod doskou
- Integrovaná predlžovačka
- Nekvalita spracovania
- Nestabilná
Veľké sklamanie, kvalita spracovania je biedna, mriežka žehliacej plochy je hrozne spracovaná, boli v nej diery, časti mriežky boli vyhnuté do vrchu, takže pri odbaľovaní sa na nej človek porezal.
Molitán položený na mriežke bol úplne posunutý a tak tenký, že by sa mriežka pri žehlení odtláčala do žehleného oblečenia., držiak na elektrickú šnúru žehličky je v balení, ale vyzerá ako keby bol odtrhnutý, nedal sa pripevniť, takže úplne nepoužiteľný.
Nohy klasické, stabilita priemerná, voči AlzaErgo riešeniu to je sto a jedno.
Dosku sme museli vrátiť , vymenili sme ju za AlzaErgo
- Masívne stabilné vyhotovenie
- Kvalita spracovania
- Na veľkosť žehliacej plochy je celková veľkosť dosky väčšia ako pri iných žehliacich doskách
- Horšia aretácia v zloženom stave
- Maximálna spokojnosť
doska na žehlenie je stabilná a plocha na žehlenie dostatočne veľká , preto tento výrobok vrelo odporúčam
- vysoká a široká žehliaca doska
poťah na žehliacej doske je veľmi tenký,
po rozbalení produktu bol poťah poškodený, kartón ktorý bol na vrchu poťahu zanechal škvrny
Vzhľadom na cenu produktu sme boli sklamaní.
Doska je stabilná, pekný dizajn,ľahko sa s ňou manipuluje. Mám viacej výrobkov od Liefheit v domácnosti, som s nimi veľmi spokojná, sú kvalitné a roky dobre slúžia.
kvalitný tovar, rozumná cena. Doska pevná, pomerne široká, dobre vyriešené odparovanie z prádla počas žehlenia. Nastaviteľná výška - super pomoc.
+++
- Zásuvka
Zla stabilita vyrobku, veľmi labilny, rozoberajú sa tycky, zástrcka nedrzi na doske.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »